Dr. Janitsáry András fogszakorvos, szájsebész

1088 Budapest, József körút 13. | +36-30-211-6343 | http://www.drjanitsary.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A magánrendelő Budapesten, a József körúton 1998-ban került megnyitásra, ahol családias és oldott hangulatban igyekszünk pácienseink számára a legmagasabb szintű ellátást biztosítani. Tapasztalt, kifinomult esztétikai érzékkel rendelkező technikusok segítségével készítjük a fogpótlásainkat, melyek maximálisan megfelelnek a szakma legszigorúbb követelményeinek, szem előtt tartva a funkcionális, a minőségi, a kényelmi és az esztétikai elvárásokat.

A piacon elérhető legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk.  

Szájsebészeti, implantológiai beavatkozásaink lehetővé teszik, hogy a legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk és minden szinten megfeleljünk pácienseink igényeinek.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 18.00
Kedd11.00 – 18.00
Szerda11.00 – 18.00
Csütörtök11.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-211-6343
Honlap:http://www.drjanitsary.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek