Szent Kozma Egészségügyi Központ - Auróra utcai szakrendelő

1084 Budapest, Auróra u. 22-28. | +36-1-790-4600 | http://www.jeszrend.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat Budapest VIII. kerületének járóbeteg-szakellátó intézménye.

A betegközpontú gyógyítás elveinek mentén igyekezünk biztosítani az egészség megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez, gyógyításához szükséges ismereteket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek időben történő felismerésére magas színvonalú diagnosztika alkalmazásával, valamint szűrőprogramokkal. Képzett szakember-gárdánkkal a korszerű orvosi technológiák, eljárások alkalmazásával igyekszünk megfelelni az egészségüggyel szemben fennálló egyre magasabb elvárásoknak és a folyamatosan változó kihívásoknak. Minden betegünk eredményes kivizsgáláshoz, gyógyulásához azonban szükséges a megfelelő együttműködés, ami csak akkor várható el, ha a betegek is tisztába vannak az intézet lehetőségeivel, saját jogaikkal, kötelességeikkel.

Működésünk további javítása érdekében a betegeinktől, a lakosságtól kapott segítő szándékú észrevételeket nagy tisztelettel megköszönjük és figyelembe vesszük. Az intézmény vezetése elkötelezettséget vállalt a betegek elégedettségét szolgáló minőségirányítási rendszer működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Minőségirányítási rendszerünk révén kívánjuk biztosítani a szakrendelői szolgáltatásokat igénybe vevők biztonságos, magas szakmai színvonalú ellátását.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat
Telefon:+36-1-790-4600
Email:info@jeszrend.hu
Honlap:http://www.jeszrend.hu
Facebook:https://www.facebook.com/J%C3%B3zsefv%C3%A1rosi-Eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-Szol...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek