Urania Dental - Dr. Radánovics-Nagy Dániel

1081 Budapest, Népszínház u. 28/a. 1. em. | +36-31-781-6221 | http://uraniadental.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Radánovics-Nagy Dániel vagyok, Pécsett végzett fogorvos. A diplomaszerzést követően a fővárosban magánellátásban kezdtem praktizálni mint általános fogorvos.

Főbb érdeklődési területeim a konzerváló fogászaton belül a különféle gyökérkezelési technológiák elsajátítása, illetve a megmodernebb szemléletet követve esztétikus tömések és indirekt restaurációk, koronák, hidak, kerámia héjak készítése.

Évek óta rendszeresen látogatok ifjúsági táborokba, hogy prevenciós előadások keretein belül a gyermekeket helyes szájápolásra neveljem. Rendszeresen publikálok a Dental Press kiadványaiba.Az alapos, körültekintő és személyre szabott ellátáson túl fontosnak tartom, hogy pácienseim bizalmát kiérdemeljem, mely bizalom alapja az őszinteség. Egy-egy kellemetlen (akár még gyermekkori) élmény következményeként számos pácienst már a puszta tudattól leveri a víz, hogy fogorvoshoz kell mennie.

Hiszem, hogy korszerű érzéstelenítéssel, emberséggel, türelemmel és empátiával minden fogorvosi beavatkozást elviselhetővé lehet tenni.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda08.00 – 15.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek10.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Radánovics-Nagy Dániel
Telefon:+36-31-781-6221
Honlap:http://uraniadental.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/uraniadental/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek