Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Kálvária téri Könyvtár

1089 Budapest, Kálvária tér 12. | +36-1-313-8037 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/kalvaria_ter_12_

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kálvária téri könyvtár 50 éve fogadja az olvasni vágyók minden korosztályát. Könyveken és folyóiratokon kívül videokazetta, magnókazetta, CD és CD-ROM is kölcsönözhető. Internet-használati lehetőség 6 számítógépen adott. A könyvtár adatbázisokkal, szövegszerkesztési lehetőséggel áll az olvasók rendelkezésére. A könyvtár külön gyűjteményei: - a Jóinfo Alapítvánnyal közösen vállalkozásokhoz szükséges jogi, pénzügyi, marketing témájú könyveket, folyóiratokat és információt szolgáltat. A roma irodalmi külön gyűjteményben szépirodalmat, a nemzetiség nyelvén kiadott műveket, a cigánysággal foglalkozó szakkönyveket, valamint folyóiratokat kínál az érdeklődőknek.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Szerda10.00 – 16.00
Csütörtök09.00 – 15.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek