BGSzC Szász Ferenc Kereskedelmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

1087 Budapest, Szörény u. 2-4. | +36-1-333-0555 | http://www.szasz-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánkban a kereskedelem, marketing és üzleti adminisztráció szakmacsoport¬ban 4 évfolyamos szakközépiskolai, és 3 évfolyamos szakképzésben vehetnek részt a nyolcadik osztályt befejező diákok. Szakközép iskolásaink számára - tanulmányaik beszámításával - 1 év alatt biztosítjuk a 2 éves OKJ-s kereskedő szakma megszerzését, szakiskolásaink pedig eladó szakmát szerezhetnek a 2012/2013-as tanévtől, amely több szakterület ismereteit is tartalmazza, növelve ezzel az elhelyezkedés esélyét.

Szakiskolásaink számára lehetőséget biztosítunk nappali rendszerű, felnőtt képzés keretében az érettségi megszerzésére. Újdonság, hogy 2013-tól lehetőség lesz esti képzésben is megszerezni az érettségi bizonyítványt.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-333-0555
Email:szaszkertitkarsag@gmail.com
Honlap:http://www.szasz-bp.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek