BKSzC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Szakgimnáziuma

1087 Budapest, Mosonyi u. 6. | +36-1-334-2358/központi telefonszám, +36-1-210-9387/titkárság | http://www.schulek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A középfokú építőipari oktatás több mint 120 évre visszanyúló története nagyrészt megegyezik iskolánk múltjával. A 2016/2017-es tanévtől intézményünk a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Szakgimnáziuma néven működik.

Az iskola nappali tagozaton megszerezhető végbizonyítványként érettségi bizonyítványt, illetve a szakmai vizsgakövetelményeket teljesítők számára technikusi oklevelet ad. Az érettségizett tanulók többsége a felsőoktatásban vagy a szakképző évfolyamon tanul tovább.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-334-2358/központi telefonszám, +36-1-210-9387/titkárság
Email:titkar@schulek.hu
Honlap:http://www.schulek.hu
Facebook:https://www.facebook.com/schulekiskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek