Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Bókay János Szakgimnáziuma

1086 Budapest, Csobánc u. 1. | +36-1-313-1067 | http://bokaysuli.dtdns.net

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk patinás épülete kívülről száz évvel ezelőtti hangulatot tükröz, belülről azonban modern felszereléssel rendelkező, jelentősen felújított, világos, otthonos épület. A 370-400 fős tanulólétszám lehetővé teszi, hogy diákokkal egyénileg is az átlagosnál többet foglalkozzunk. A közepes iskola nagy előnye, hogy a diákok és a tanárok személyesen ismerik egymást. Ekkora létszámmal még igazi közösség teremthető, mindenkire tudunk figyelni, és egyetlen diák sem vész el a sokaságban. Az igazgatói iroda ajtaja – ha éppen nincs hivatalos vendég – a teljes tanítási időben nyitva áll tanítványaink előtt.

Nálunk nem csupán a kiváló tanulmányi eredmény számít értéknek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a diákok képességeiket azokon a területeken bontakoztassák ki, ahol a legsikeresebbek, legjobbak lehetnek. Számos lehetőséget kínálunk a közösségi munka, önkéntesség, kreatív alkotó munka, a sport vagy a hobbitevékenységek területén.

Az osztályok közti átjárhatóság biztosítja, hogy mindenki az érdeklődésének és képességeinek megfelelő szinten és képzési formában tanulhasson. A többféle képzés révén nálunk megtalálhatja számítását az egyetemre, főiskolára, a felsőfokú szakképzésbe vagy azonnal a munka világába készülő diák is. Akik szakmát szeretnének, azokat komoly szakmai előkészítéssel, a képzési idő rövidítésével, felvételi vizsga nélküli továbbtanulási lehetősséggel segítjük.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek