Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola

1084 Budapest, Rákóczi tér 4. | +36-1-313-0030 | http://jelky.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Büszkék vagyunk az iskola magas fokú informatikai, szakmai eszközökkel való ellátottságára, nyelvi laborunk felszereltségére, valamint az intézményben folyó közösségi életre, mely az itt eltöltött évek alatt sok szép emlékkel gazdagítja tanulóinkat.

Divat- és stílustervező

Iskolánk az első középfokú intézmények között, 2000/2001-es tanévben kezdte meg a ruhatervezéssel összefüggő művészeti oktatását.

A kreatív alapozás az általános művészeti tantárgyakkal történik, rajzzal, művészettörténettel, népművészettel, viselettörténettel. A képzés időtartama 5 év, mely a 12. év végén érettségi vizsgával, a 13. év végén modulokra épülő komplex szakmai vizsgával zárul.

Textilműves

A tanulók a képzés során megismerkednek a textiltervezés, a textilmegmunkálás és előállítás lehetőségeivel, technikáival. A képzés időtartama 5 év, mely a 12. év végén érettségi vizsgával, a 13. év végén modulokra épülő komplex szakmai vizsgával zárul

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-313-0030
Email:titkarsag@jelky.hu
Honlap:http://jelky.hu
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek