Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskola

1084 Budapest, Tolnai Lajos u. 11-15. | +36-1-313-4464 | http://jegymiai.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk a Józsefváros szívében lüktet.

Iskolánk szellemisége, légköre biztonságot adó. A nevelés-oktatás differenciált formában valósul meg. A környezeti hatások ellensúlyozása érdekében iskolánk egész napos iskolaként működik.

Fontos prevenciós feladatokat látunk el a nevelő-oktató munka során illetve a szülői kapcsolattartás alkalmával. A korrekció és rehabilitáció változatos formában és keretekben történik. Az olvasástanítási módszerek közül a Meixner-módszert alkalmazzuk. Számítógépek és interaktív táblák, tananyagok lendítik előre az oktató munkát. Foglalkozásainkon fejlesztjük azokat a képességeket, készségeket, amelyek tanulóink sikeres életpályáját, társadalmi beilleszkedését segítik, könnyítik. E tevékenységeket gyógypedagógusok, logopédusok, gyógytestnevelők és fejlesztőpedagógusok végzik.

Tanítási programunk a NAT-ra épülő helyi tantervben fogalmazódik meg.

Tanórán kívüli, szabadidős tevékenységeink: múzeum-, színház-, mozilátogatások, kirándulások külső társintézményekkel, melyekkel közös programokat szervezünk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek