Szivárvány Tagóvoda

1083 Budapest, Szigony u. 18. | +36-1-313-9848 | http://www.08egyesitettovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk megközelíthető a hármas metró Klinikák megállójától, vagy a 9-es autóbusszal a Koszorú utcai megállótól. Csoportszobáink esztétikusak, jól felszereltek. Udvaraink, bár nem nagyok, sokféle mozgásos tevékenység feltételeit biztosítják. Óvodai csoportjaink vegyes összetételűek, így különböző életkorú gyermekeket nevelünk együtt. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, ehhez stabil szokásrendszert alakítunk ki. Folyamatosan jó kapcsolatra törekszünk a szülőkkel: nyitottak vagyunk. A szülők bármikor betekintést nyerhetnek óvodánk életébe. (játszó, kézműves délutánokat szervezünk, adventi ünnep, farsang, gyermeknap szülőkkel közös). Az epochális rendszerű óvodai nevelési programot választottuk helyi programunknak, melynek lényege, hogy a matematika és környezetismereti ciklusok 3 hetente váltják egymást. Naponta biztosítjuk az ábrázolás feltételeit, a gyertyagyújtást követően verset vagy mesét hallgathatnak, ének–zene tevékenységben vehetnek részt a gyerekek. A mozgásfejlesztésre, az egészséges életmód alakítására is nagy hangsúlyt fektetünk.

VIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.30
Kedd06.00 – 17.30
Szerda06.00 – 17.30
Csütörtök06.00 – 17.30
Péntek06.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-313-9848
Email:szivarvanyovi8ker@gmail.com
Honlap:http://www.08egyesitettovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek