Tá-Ti-Ka Tagóvoda

1088 Budapest, Rákóczi út 15. | +36-1-338-4840 | http://www.08egyesitettovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Józsefváros Palota negyedében található. A jól felszerelt öt csoportos óvodában 125 gyermek elhelyezésére van lehetőség. Az óvoda saját játszóudvarral rendelkezik. Intézményünkben gyermekközpontú nevelés folyik. Önállóan gondolkodó, kreatív, érzelmileg kiegyensúlyozott, életkedvvel teli, felszabadult, de az ésszerű korlátozásokat is betartani tudó gyermekeket nevelünk. Egyéniségük és jogaik tiszteletben tartása mellett testileg, lelkileg és értelmileg folyamatosan fejlesztjük a hozzánk járó gyermekeket. Célunk a családi nevelés kiegészítése.

Középpontban mindig a gyermekekben rejlő ehetőség, tehetség kibontakoztatását állítjuk, miközben igyekszünk számukra életkoruknak megfelelő szinten, meghatározó élményekben részesíteni őket. Fontosnak tartjuk a szülőkkel való együttműködést és a kapcsolattartás fejlesztését (nyílt nap, ünnepek, játszó délután, stb). Elsődlegesnek tartjuk az alapképességek (nagymozgás, kézügyesség, egyensúlyérzék, ritmusérzék, zenei képességek, stb.), valamint a különböző nevelési területek fejlesztését: anyanyelvi, érzelmi, értelmi, esztétikai, és erkölcsi nevelés. Érvényesítjük a kooperatív tanulás technikáit a multikulturális nevelés során, ezáltal valósítjuk meg a valódi inkluzív rendszer n működését. Pedagógusaink a gyermekek számára élményekben gazdag programokat szerveznek (kirándulás, szüret, színház – és múzeumlátogatás, stb.)

VIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.30
Kedd06.00 – 17.30
Szerda06.00 – 17.30
Csütörtök06.00 – 17.30
Péntek06.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-338-4840
Email:ovoda.tatika@gmail.com
Honlap:http://www.08egyesitettovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek