Várunk Rád Tagóvoda

1086 Budapest, Csobánc u. 5. | +36-1-334-0569 | http://www.08egyesitettovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk, a Budapest Főváros VIII. kerület Napraforgó Egyesített Óvoda Várunk Rád Tagóvodája, a Csobánc utca 5 szám alatt található. Jól megközelíthető a kerület minden részéről, mégis a forgalom zajától távolabb, biztonságos, szép környezetben várjuk a gyermekeket. Intézményünk négy csoporttal működünk. Óvodánkban osztatlan életkorú csoportokban folyik a nevelőmunka, a játékos tanulás. Csoportszobáink világosak, tágasak, esztétikusan, célszerűen a gyermekek igényeihez igazodva lettek berendezve. Játszóudvarunk az utcától teljesen védett, biztonságos és sokoldalú mozgáslehetőséget biztosít a gyermekek számára.

Pedagógiai Programunkat Porkolábné dr. Balogh Katalin egyetemi docens nevével jelzett Komplex Prevenciós Óvodai Programra építve dolgoztuk ki. Saját programunkban fő feladatunknak tekintjük a gyermeki személyiség fejlesztését, az érzelmi biztonságot nyújtó nyugodt, derűs légkör biztosítását, a gyermekek egyéni képességeinek figyelemmel kísérését, a lemaradásokból fakadó felzárkóztatást, különféle élményszerű tevékenységek szervezését és a tehetség kibontakoztatását. A mozgásra és a játékra alapozva végezzük a pedagógiai feladatainkat. Játékos tanulással, egyéni képességfejlesztéssel  szeretnénk elérni azt, hogy óvodásaink kudarc nélkül kezdhessék el az iskolát. Óvodai életünk szerves részei az óvodán kívüli élménynyújtások a tanulmányi séták, kirándulások, múzeum,- és színházlátogatások.

VIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.30
Kedd06.00 – 17.30
Szerda06.00 – 17.30
Csütörtök06.00 – 17.30
Péntek06.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-334-0569
Email:csobiovi@gmail.com
Honlap:http://www.08egyesitettovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek