Virágkoszorú Tagóvoda

1083 Budapest, Baross u. 91. | +36-1-333-5592 | http://www.08egyesitettovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk Józsefváros szívében a Muzsikus Cigányok parkjával szemben található. 2015. augusztus 1-je óta önálló tagóvodaként működik négy csoporttal, jól felszerelt tornateremmel. Az udvarunkat a gyermekeink igényeihez megfelelően alakítottuk ki: bicikli pálya, focipálya, homokozók, babaház, mászókák, kosárlabda palánk. Folyamatban van a parkosítás, a növények gondozásában, ápolásában óvodásaink is aktívan részt vesznek. Alapelv a mozgásigény kielégítése, a mozgás megszerettetése.

Pedagógiai munkánk meghatározói: A gyermekek egyéni sajátosságainak figyelembevétele, játékon alapuló ismeretátadás, természetes környezetben megvalósuló tapasztalatszerzés lehetőségeinek biztosítása, a tervszerű-tudatos-következetes óvodapedagógusi munka.

Programunk fő feladatainak tekintjük: A gyermeki személyiség fejlesztését, az érzelmi biztonságot nyújtó nyugodt, derűs légkör bitosítását, a gyermekek egyéni képességeinek figyelemmel kísérését, a lemaradásokból fakadó felzárkóztatást, különféle élményszerű tevékenységek szervezését és a tehetség kibontakoztatását. A mozgásra és a játékra alapozva végezzük pedagógiai feladatainkat. Játékos tanulással, egyéni képességfejlesztéssel szeretnénk elérni azt, hogy óvodásaink kudarc nélkül kezdhessék el az iskolát. Napirendünk folyamatos, melyben a legtöbb időt az örömteli játékra, játékos tevékenységre fordítjuk.

VIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.30
Kedd06.00 – 17.30
Szerda06.00 – 17.30
Csütörtök06.00 – 17.30
Péntek06.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-333-5592
Email:teszveszovoda08@gmail.com
Honlap:http://www.08egyesitettovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek