Virágkoszorú Tagóvoda

1083 Budapest, Baross u. 91. | +36-1-333-5592 | http://www.08egyesitettovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk Józsefváros szívében a Muzsikus Cigányok parkjával szemben található. 2015. augusztus 1-je óta önálló tagóvodaként működik négy csoporttal, jól felszerelt tornateremmel. Az udvarunkat a gyermekeink igényeihez megfelelően alakítottuk ki: bicikli pálya, focipálya, homokozók, babaház, mászókák, kosárlabda palánk. Folyamatban van a parkosítás, a növények gondozásában, ápolásában óvodásaink is aktívan részt vesznek. Alapelv a mozgásigény kielégítése, a mozgás megszerettetése.

Pedagógiai munkánk meghatározói: A gyermekek egyéni sajátosságainak figyelembevétele, játékon alapuló ismeretátadás, természetes környezetben megvalósuló tapasztalatszerzés lehetőségeinek biztosítása, a tervszerű-tudatos-következetes óvodapedagógusi munka.

Programunk fő feladatainak tekintjük: A gyermeki személyiség fejlesztését, az érzelmi biztonságot nyújtó nyugodt, derűs légkör bitosítását, a gyermekek egyéni képességeinek figyelemmel kísérését, a lemaradásokból fakadó felzárkóztatást, különféle élményszerű tevékenységek szervezését és a tehetség kibontakoztatását. A mozgásra és a játékra alapozva végezzük pedagógiai feladatainkat. Játékos tanulással, egyéni képességfejlesztéssel szeretnénk elérni azt, hogy óvodásaink kudarc nélkül kezdhessék el az iskolát. Napirendünk folyamatos, melyben a legtöbb időt az örömteli játékra, játékos tevékenységre fordítjuk.

VIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.30
Kedd06.00 – 17.30
Szerda06.00 – 17.30
Csütörtök06.00 – 17.30
Péntek06.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-333-5592
Email:teszveszovoda08@gmail.com
Honlap:http://www.08egyesitettovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek