MÁV Vezérigazgatóság Sport Club

1087 Budapest, Kerepesi út 1-3. | +36-30-216-2667 | https://www.mavcsoport.hu/vsc

Oszd meg másokkal!

Desktop

A MÁV VSC céljai igen röviden összefoglalhatók: "Ép testben ép lélek!" - talán ez a bölcs megfontolás lehetett elődeink célja, úgy jó fél évszázaddal ez előtt, mikor lerakták alapjait egyesületünknek, megalakult a szervezet önkéntességen alapuló sportköre. Abban az időben - tudom, sokan még nem is éltünk akkor - divat volt az elmét pallérozni, színházba, moziba, könyvtárba, múzeumba járni. Ebbe a sorba illeszkedett, hogy a hét közben együtt-dolgozók hét végén együtt járták az erdőt, együtt gyakorolták a gimnasztika, vízi sportok, az asztalitenisz és sok más testedzés-fajta gyakorlatait, áldoztak a testet-lelket felüdítő örömöknek.

Mi, utódok, szintén abban lelünk élvezetet, ha egy fárasztó napi-heti munka után járjuk a hegyet-völgyet, fizikailag is elfáradunk a pályán, tüdőnket kiköpve állunk az edzés után a zuhany alatt, beszéljük át a meccsek izgalmait, és mindezek közben még a munka is szóba jöhet...

Szakosztályok:

Nyitvatartás:

Túravezetők, szervezők, vezetőségi tagok elérhetőségei

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A mellékutcák fizetősek.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Doróné Tenk Éva
Telefon:+36-30-216-2667
Email:evadoro@t-online.hu
Honlap:https://www.mavcsoport.hu/vsc
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek