Béhm Ügyvédi Iroda

1089 Budapest, Orczy út 6. | +36-20-934-2464 | http://www.behm.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Béhm Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi iroda címe: 1089 Budapest, Orczy út 6. II. emelet (NOVOCHEM Kft. irodaház)

Az ügyvédi iroda a következő ügyekkel foglalkozik:

  • polgári jogi ügyekkel (adásvételi, ajándékozási, tartási, életjáradéki, lakás- és helyiségbérleti, öröklési, valamint egyéb szerződések és okiratok készítésével, ezek kapcsán jogi tanácsadást és jogi képviseletet is ellát.);
  • polgári és gazdasági peres ügyekben jogi képviselettel;
  • jogi személyek (részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok, közkereseti és betéti társaságok, egyesületek, alapítványok és más jogi személyek) alapításával, céganyaguk módosításával, megszüntetésével kapcsolatos ügyekkel;
  • Az előbbi jogi személyekkel, társasházakkal kapcsolatos szerződések készítésével, peres képviselettel, követelések behajtásával, eseti megbízás vagy havi átalányszerződés alapján.

Az ügyvédi iroda

Az ügyvédi iroda a Nagyvárad tértől az Orczy úton haladva közelíthető meg. A SOTE oktatási központjául szolgáló toronyház melletti irodaház, a volt Május 1 Ruhagyár épülete, az Orczy út és az Elnök utca sarkán. A bejárat az Elnök utcához közel, az Orczy útról van.

Tömegközlekedéssel megközelíthető:

  • a 24-es villamossal a Vágóhíd és a Keleti pályaudvar felől. Az Elnök utcai megállónál kell leszállni.
  • M3-as metróval a Nagyvárad térről, 300 méteres séta az Orczy úton a SOTE oktatási központja mellett az Elnök utca felé.

Nyitvatartás:

Telefonon előre egyeztetett időpontban.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Béhm Lajos
Telefon:+36-20-934-2464
Email:behm@behm.hu
Honlap:http://www.behm.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek