Dr. Tamási Attila közjegyző

1088 Budapest, Bródy Sándor u. 2. II. em. 8/B. | +36-1-610-4300 | http://bpkozjegyzo.hu, http://mokk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapest VIII. kerület, 1. sz. közjegyzői iroda

A törvény közhitelességgel ruházza fel a közjegyzőket, hogy a jogviták megelőzése érdekében a feleknek pártatlan jogi szolgáltatást nyújtsanak.

A közjegyző a jogügyletekről és jogi jelentőségű tényekről közokiratot állít ki, okiratokat őriz meg, a felek megbízásából pénzt, értéktárgyat és értékpapírt vesz át a jogosult részére történő átadás végett, a feleket a hatáskörébe utalt eljárásokkal kapcsolatban - a felek esélyegyenlőségének biztosításával - tanácsadással segíti jogaik gyakorlásában és kötelezettségeik teljesítésében.

A közjegyző folytatja le a hatáskörébe utalt hagyatéki eljárást és egyéb nemperes eljárásokat.

A közjegyző a jogszabály által meghatározott hatáskörében az állam igazságszolgáltató tevékenysége részeként jogszolgáltató hatósági tevékenységet végez.

Az iroda közjegyzői hatósági jogszolgáltató tevékenységet előzetes egyeztetés alapján a hivatali időn kívül is ellát.

Nyitvatartás:

Hétfő09.30 – 17.30
Kedd09.30 – 17.30
Szerda09.30 – 17.30
Csütörtök09.30 – 17.30
Péntek09.30 – 15.30

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Utcán parkolás SMS-kódja: +36 20/30/70 763 3081. Mélygarázs a Magyar Rádió épületénél: pollackgarazs.hu
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-610-4300
Email:iroda@bpkozjegyzo.hu
Honlap:http://bpkozjegyzo.hu, http://mokk.hu
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek