Gombavizsgáló - Rákóczi téri Vásárcsarnok

1084 Budapest, Rákóczi tér 7-9. | +36-1-476-3921/piacfelügyelet | http://www.piaconline.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága ingyenes gombavizsgálatot és szaktanácsadást végez a lakosság részére.

Az ingyenes gombavizsgálatot felügyelő kollégáink munkaköri feladataik ellátása mellett végzik. A felügyelők elsődleges feladata a piacok, üzletközpontok, vásárcsarnokok zökkenőmentes üzemeltetése.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele esetén – a gombavizsgálattal járó többletfeladatok valamint az időjárás függvényében megnövekedett gombavizsgálatok száma és a vizsgált gomba mennyisége miatt – akár hosszabb várakozási időre, vagy az Önök által választott telephelyről másik telephelyünkre történő átirányításra kell számítani.

Hasznos tudnivalók a gombagyűjtésről

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 15.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00
Szombat08.00 – 12.00

Az időpontokat érdemes ellenőrizni a Csapi honlapján!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-476-3921/piacfelügyelet
Email:csapi.ig@csapi.hu
Honlap:http://www.piaconline.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek