Budapest-Nagyvárad téri Református Egyházközség

1089 Budapest, Üllői út 90. | +36-1-210-4459 | http://www.nagyvaradteriref.hu, http://www.reformatus.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Köszönetet mondunk templomunkért, gyülekezetünkért Istennek, tudva, hogy ennek a templomnak, gyülekezetünknek nem csupán kövekből épült alapja van, hanem megtartó Urunk Istenünk, maga Jézus Krisztus annak fundamentuma. Az Ő nevében épült ez a templom. Ő a Kőszikla! Mindaz, aki Benne hisz, erre a Fundamentumra építi életét, és így maga is templommá lesz, a Szentlélek templomává. Szolgáljon példaként templomunk története a jelen és a jövő nemzedékeinek azzal, ahogy régen sáfárkodtak kisemberek és vezető beosztásban levő egyházi és világi közszereplők a rájuk bízott javakkal. Miként tettek bizonyságot Istenbe és a jövőbe vetett hitükről és református identitásukról példamutató áldozatvállalásukkal.

Lelkészi hivatal: 1089 Budapest, Gaál Mózes (volt Rezső) u. 2.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek