Mi a SZÖSZ?!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Legközelebbi fellépés

Mi a SZÖSZ?!

A SZÖSZ Comedy 2016 augusztusában alakult meg. Az „Ej, mi a SZÖSZ!” című előadásukat rendszeresen adják elő budapesti állandó játszóhelyükön (Krak'n Town Underground). „Halló, József Attila” és "Halló, Petőfi Sándor" című websorozatukban a költészetet házasítják a helyzetkomikummal. A duó már a Rádiókabaré műsorában és a Dumaszínházban is bemutatkozhatott szerzőként, valamint előadóként.

Csányi Erika színház iránti rajongását 6 évesen egy szolnoki Csárdáskirálynő előadás indította el. Ez volt az a pillanat amikor elhatározta, hogy színész lesz. Később rengeteget járt színházba, és a gimnáziumi évek alatt színikritikákat is írt. 1996-ban került Békéscsabára, ahol végül kézhez vehette színész diplomáját, majd 6 évig a Szolnoki Szigligeti Színház tagja volt. Testvérével, Csányi Sándor Csabával az Esőnap Acoustic Duo-ban zenélt. Néhány év szünet után Budapesten talált rá újra a színpad. Humoristaként a NŐStények Stand-Up társulatban debütált, majd 2016 augusztusában Burszán Verával létrehozta a SZÖSZ Comedy-t.

Burszán Vera „Süti” Békéscsabán végzett, a Jókai Színház Alapítványi Színiiskolájában 2000-ben. Már kiskamasz korától arra vágyott, hogy valamilyen formában színpadon lehessen. Tagja volt a Holdvilág Kamaraszínháznak. Korábban a Pannónia Allstars Ska Orchestra zenekarral lépett fel, jelenleg a Boogie Mamma és a Chicken Motel zenekarok énekesnője. Olyan műfajt képvisel, ahol az éneklés, a színházban szerzett színpadi tapasztalat és a családból hozott ösztönös humor jelenik meg. Humoristaként „A három kismalac” formációval a Comedy Central tv csatorna rendszeres szereplője volt. A SZÖSZ Comedy alapítótagja.
 

Legújabb műsoruk az EJ, MI A SZÖSZ! (tavaszi kiadás) - Burszán Vera és Csányi Erika "nem önálló" önálló estje.

"A múltkor, amikor műsorvezetők is voltunk, meg színésznők is, meg énekesek is, meg bankárok is, meg anyakönyvvezetők is...

Ámokfutás... Plázacicák... József Attila...

Kabaré lesz!"

Időpont: 2017. 04. 22. 19:30 óra

Helyszín: Krak'n Town Underground - 1085 Budapest, József krt. 31/A (Rákóczi térnél)

Belépő: 1.500 Ft (helyszínen)

Ha jól akarsz szórakozni, itt a helyed!

SZÖSZ Comedy
„… a hülyeség jó!”

 

További információk a SZÖSZ Comedyről és tagjairól:

http://cornandsoda.com/mi-fan-terem-szosz-interju-szosz-comedy-tagjaival/

http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=132435

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek