Újfajta pszichoaktív anyaggal kereskedtek, a TEK ment értük (videó)

Desktop

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve szeptember 6-án a Hungária körúti lakásukban fogták el a 33 éves B. Pált, a 41 éves N. K. Gabriellát és a 20 éves N. M. Mercédeszt, mert információik szerint újfajta pszichoaktív anyaggal kereskednek. Az együttműködésre azért volt szükség, mert a gyanú szerint az elkövetőknél lőfegyver is lehetett.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a 20 éves lány a 41 éves nőnek dolgozott és adott el új pszichoaktív anyagot, amiből a vevők még nagyobb mennyiségű pszichoaktív anyagot tudtak volna előállítani és eladni. Elfogásukat követően a rendőrök a kutatás során 54 gramm új pszichoaktív gyanús anyagot, pénzt, mobiltelefont, laptopot és más elektronikai eszközöket foglaltak le, a rendőrök fegyvereket nem találtak. ​

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt őrizetbe vették a két nőt és férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására - számolt be a police.hu az elfogásról.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek