Pál Feri kedden a Golgota utcában

Desktop
(forrás: csaladhalo.hu)

Ha úgy tetszik, a katolikus egyház egyik "sztárpapja", ugyanakkor mentálhigiénés szakember is Pál Ferenc atya, akit mindenki csak úgy ismer, hogy ő a "Pálferi". Tény, hogy előadásai nagyon népszerűek, hétről hétre, immár 12 éve, százak, sőt már inkább ezrek kíváncsiak emberi viszonyokról, párkapcsolatokról, spiritualitásról, a lelki egyensúly megtalálásáról szóló előadásaira.  Spontán közösségek, csoportok, programok alakulnak körülötte, hallgatósága pedig folyamatosan nő. 

Az előadásokra járók többsége azt írta, az ott hallottaknak köszönhetően máshogy viszonyul eseményekhez, fontos felismerésekre jutott, elfogadóbb, nyitottabb, szabadabb lett, fejlődtek az emberi kapcsolatai.
 
Február 19-én, kedden a Rhema Centerben ad elő az atya este negyed 9-től. Várhatóan sokan lesznek, érdemes időben odaérni. Ha még nem voltál, mindenképp érdemes meghallgatnod, ha pedig már voltál, valószínűleg úgyis elmész. Ha mennél, de nem jön össze, látogasd meg a Pálferi-honlapot, ahol az összes előadás hanganyagát megtalálod, illetve az élő közvetítést is meghallgathatod. 
 
Január 15-től megszűnt az ingyenesség, alkalmanként 400 forint a jegy ára. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek