Van élet a tűzijáték előtt?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: augusztus20.kormany.hu)

Augusztus 20. idén is ünnepekkel, programokkal, útlezárásokkal telik majd a fővárosban. A legtöbb esemény persze megint a Dunaparton és a Belvárosban lesz, szerencsére egyik sincs messze. Ezúttal már augusztus 19-én, vasárnap elkezdődtek az ünnepi programok, az Erzsébet tér budai hídfője és a Bem tér között megnyílt a Magyar ízek utcája, este 8-tól a Clark Ádám téren pedig koncertek lesznek, a Keresztes Ildikó Band, Mókus és a Fabula Rasa, Ferenczi György és a Rackajam lép fel, a Bem téren Odett, a The Silver Shine és a Mystery Gang lép fel. 

Augusztus 20-án reggel 8:30-kor a Kossuth téren kezdődnek meg a hivatalos programok. A ceremónián katonai tiszteletadás mellett felvonják a nemzeti lobogót, majd itt avatják fel a frissen végzett honvédtiszteket is.

Aznap délelőtt 10 órakor a Duna felett és a Dunán vízi és légi parádéval folytatódnak az ünnepi programok, 15 órától pedig a Clark Ádám téren tartják az ökumenikus kenyéráldást, majd elindul az aratómenet a Szent István-bazilikáig, ahol 17 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, majd utána a Szent Jobb körmenet.

A tűzijáték idén is 21 órától kezdődik a Dunán. Idén a Margit híd és a Szabadság híd között három uszályról, valamint a Citadella helyett a Lánchídról lövik majd fel a tűzijáték rakétáit.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek