Olvasói tartalom: Kikérem a nők nevében!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: nők elleni erőszak - pixabay.com
Fotó: pixabay.com

Olvasónk írása:

Mélységesen elszomorít és felháborít az MSZP-s Camara-Bereczki Ferenc Miklós „Jelszó: Úgyis megb@szlakundorító fenyegetése, melyet Józsefváros polgármesterének, és alpolgármesterének üzent, még néhány napja.

Nincs mentség arra, ha valaki erőszakkal fenyegetőzik, de az, hogy ezt egy politikus teszi, teljességgel elfogadhatatlan. Az pedig, hogy ezt egy fiatal férfi teszi egy 70 éves hölggyel, történetesen pártja az MSZP vesztes jelöltjének, Dopeman-nek az ellenfelével, a Fidesz jelöltjével, dr. Sántha Péterné alpolgármesterrel szemben, az példa nélküli.

Kritikán aluli, hogy Camara-Bereczki, a választási vereségük feletti szomorúsága miatt ilyet tett. Bele sem merek gondolni, hogy: „Mi lett volna, ha a saját választási vereségén háborodik fel” mit üzent volna, mi lett volna a Jelszó?

Camara-Bereczki erőszakos viselkedése, a polgármester és az alpolgármester megfenyegetése kihívóan közösségellenes, és nem csak dr. Sántha Péternével, hanem az összes nővel szemben is megalázó, megbotránkoztató. Ennek az embernek nincs helye a politikában, és meggyőződésem hogy tettével kimeríti a „Btk. 339. § Garázdaság” definícióját is.

Nem szabad hagyni, hogy ilyen legalja stílusra süllyedjen a politika. Szégyen, hogy egy férfi, egy politikus ilyet tett.

Úgyis megb*****k? Itt tart az MSZP? Itt tart Camara-Bereczki Ferenc Miklós?

Glück Viktória, Jobbik Józsefváros

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?