400 millióból újítana meg 100 bérlakást az önkormányzat

Oszd meg másokkal!

(forrás: jozsefvaros.hu)

Az önkormányzat 400 millió forintot nyert Budapesttől. Ezt 100 üresen álló bérlakás felújítására fordítanák. Az ingatlanokban építészeti-, gépészeti-, hőszigetelési munkák, illetve energiahatékonyság, komfortszint javító munkálatokat végeznek majd - írta az önkormányzat oldala.

A cél, hogy hosszútávon élhető lakásokat válasszanak a felújításra, így szempont volt az is, hogy a lakások felújított épületekben legyenek. 

Egy-egy lakás átlag 3-4 millió forintból újul meg. A kisebb, kisebb 25–30 négyzetméter nagyságú, egymás mellett található lakásokat egybenyitják, illetve a komfort nélküli ingatlanokat komfortosítják. A kiválasztott bérlakások többségében az elmúlt években megújult Magdolna negyedi lakóépületekben találhatók - írta az önkormányzat oldala.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek