Az Auróra bíróságra megy az önkormányzat miatt

Desktop
Auróra kint (forrás: jozsefvaros.hu)

Az Auróra úgy döntött, perelni fogja az önkormányzatot. Mint írtuk is, pénteken bezáratták a pultot az önkormányzat emberei azzal, hogy nem végezhetnek semmilyen kereskedelmi tevékenységet. Erről a határozatot a hely még nem kapta meg addigra. Hétfőn tudták meg a részleteket, azt írják, az önkormányzat direkt tett azért, hogy ők ne értesüljenek a részletekről. Az Auróra Facebook-oldalán a következőket írták: 

"...A helyzet az, hogy papíron január óta ideiglenesen zárva kellene tartanunk, elvileg akkor próbálták meg először kézbesíteni a felhívást az ingatlan használati jogcímének igazolására, erre 90 napos határidőt kaptunk, ami alatt már zárva kellett volna tartanunk.

Több különböző hatóság és az önkormányzat munkatársai is jártak ez idő alatt az Aurórában, hogy ellenőrizzék a Kioszk 22:00 óra utáni zárását, sőt előfordult, hogy a megváltozott nyitvatartás kiírására szólítottak fel, azonban egyszer sem említette senki, hogy hivatalosan napközben sem lehetnénk nyitva.

Időközben mindenféle határidők lejártak, így véglegessé vált a bezárás, pedig természetesen teljesen jogszerűen vagyunk az ingatlanban, és minden ezt igazoló dokumentum az önkormányzat rendelkezésére van már bocsátva, úgyhogy ismét bírósághoz fordulunk a hatóságok szabálytalan eljárása miatt, illetve próbáljuk felderíteni a körülményeket, mivel egészen nyilvánvaló, hogy az egész a fejünk felett történt, és az önkormányzat végig arra játszott, hogy ne értesüljünk a kötelezettségünkről..."

Azt írják, szerda délelőttől nyitva tartanak. 

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek