Dental Expert

1085 Budapest, Mária u. 13. földszint. em. 6. | +36-1-266- 7677
Desktop

 

Professzionális fogászat Budapest Belvárosában

 

  • Megbízható fogorvost keres?
  • Megfizethető fogászati ellátásra vágyik, de a minőség is fontos szempont?
  • Gyönyörű mosolyról álmodik?
  • Jogi problémái akadtak fogászati vonatkozásban?

Könnyen megközelíthető fogászati rendelőnkben elhivatott csapat gondoskodik a legújabb technikák alkalmazásával kellemes környezetben arról, hogy az ön mosolya büszkén ragyoghasson.

Kérjük jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes konzultációra.

Amennyiben úgy érzi, további tájékoztatásra van szüksége, barangoljon oldalainkon vagy tegye fel kérdéseit személyesen!

Kiválóan felszerelt rendelőinkben megtalálhatóak mindazok a technikai feltételek, amelyek kényelmessé és fájdalommentessé teszik ottlétét. Teljes körű fogászati ellátást kínálunk a röntgenfelvételektől egészen az esztétikai fogászatig. Rendelőnk könnyen megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel is, közvetlen szomszédságában pedig őrzött parkoló található.

Fogpótlások készítését, (esztétikus pótlások, koronák, hidak, betétek), fogbeültetést, azaz implantológiát, gyermekfogászatot, kismama-fogászatot, esztétikai konzerváló fogászatot, fogékszerek felhelyezését, töméseket, barázdazárást, kerámia héjak felhelyezését, ultrahangos fogkő eltávolítást, fogfehérítést, a szájbetegségek és a fogágy betegségeinek gyógyítását, esztétikai ínykorrekciókat, egyes szájsebészeti kezeléseket, fogszabályozást felkészült szakembereink és háttérkonzulenseink bejelentkezés alapján végzik.

Orvosszakértői hátterünkkel nemcsak fogászati problémáinak megoldását vállaljuk nagy biztonsággal, hanem kérésére szakvéleményt is készítünk korábbi fogászati ellátásáról (pl. már elkészült, de problémás fogműveivel kapcsolatban), jogi ügyekben, biztosítási esetekben. Fogorvosi és jogi végzettséggel egyaránt rendelkező bejegyzett szakértőink több éve foglalkoznak tanácsadással ezekben az esetkben is.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-266- 7677
Facebook:https://www.facebook.com/DentalExpertHungary
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek