Dr. Janitsáry András fogszakorvos, szájsebész

1088 Budapest, József körút 13. | +36-30-211-6343 | http://www.drjanitsary.com

Oszd meg másokkal!

A magánrendelő Budapesten, a József körúton 1998-ban került megnyitásra, ahol családias és oldott hangulatban igyekszünk pácienseink számára a legmagasabb szintű ellátást biztosítani. Tapasztalt, kifinomult esztétikai érzékkel rendelkező technikusok segítségével készítjük a fogpótlásainkat, melyek maximálisan megfelelnek a szakma legszigorúbb követelményeinek, szem előtt tartva a funkcionális, a minőségi, a kényelmi és az esztétikai elvárásokat.

A piacon elérhető legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk.  

Szájsebészeti, implantológiai beavatkozásaink lehetővé teszik, hogy a legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk és minden szinten megfeleljünk pácienseink igényeinek.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 18.00
Kedd11.00 – 18.00
Szerda11.00 – 18.00
Csütörtök11.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-211-6343
Honlap:http://www.drjanitsary.com

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek