Dr. Túri András ortopéd sebész

1085 Budapest, Stáhly u. 2/A. V. em. 5. | +36-1-338-2639 | https://8.kerulet.ittlakunk.hu/info%40drturi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1977-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Kezdettől fogva a budapesti Szent János Kórház Orthopead-Traumatológiai Osztályán dolgozom, jelenleg főorvosi beosztásban.

Több mint két évtizede vezetem a kórház kézsebészeti szakrendelését, mely a teljes budai régió kézsebészeti szakellátásáért felelős.

Szakmai pályafutásom alatt mintegy 30 hazai és nemzetközi tanfolyamon valamint több külföldi tanulmányúton vettem részt. Hazai és külföldi kongresszusokon 25 előadást tartottam, 14 közleményem jelent meg hazai és külföldi szaklapokban. Tudományos kutatási területem a veleszületett kézfejlődési rendellenességek műtéti kezelése, mely tárgykörben elért eredményeimmel és publikációimmal az utóbbi 25 évben országos elismertségre tettem szert.

Nyitvatartás:

Rendelés kedden 15.00-17.00 óráig.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek