Fogtündér Patika

1088 Budapest, Szentkirályi u. 40. | +36-70-347-3939 | http://fogtunderpatika.hu
Desktop

Fogtündér Patika - Ahol a mosoly életre kel

A Fogtündér Patika hazánkban az első és egyben egyedülálló kezdeményezés annak érdekében, hogy a Magyar lakosságnak segítsen, teret adjon és biztosítsa a tökéletes fog-, és szájápolás alapjait, továbbá professzionálisan irányt mutasson, beleértve az ehhez szükséges termékeket, információkat, ötleteket, tanácsokat.

Az alapvető fog-, és szájápolási termékeken - fogkefék, fogkrémek, szájvizek - felül az üzletünkbe betérők megismerhetik a professzionális, fogorvosok által használt és ajánlott kiegészítők széles arzenálját, legyen szó egészség megőrzésről, vagy már kialakult fog- és szájbetegségekről, ezen felül hasznos tanácsokkal és információkkal látjuk el Önöket termékleírással, használattal kapcsolatban is.

Nekünk minden vásárló kiemelten fontos és mindenkire van időnk! - ezért amennyire csak tudjuk, törekszünk figyelembe venni a termékekre és a szolgáltatásra vonatkozó igényeiket és segítünk eligazodni a sokszor először ismeretlenül hangzó fogalmak, mint interdentális kefe vagy flosser birodalmában.

Nálunk nincs ügyeleti díj, ha hétvégéről van szó!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat08.00 – 18.00
Vasárnap08.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Honti Judit
Telefon:+36-70-347-3939
Email:info@fogtunderpatika.hu
Honlap:http://fogtunderpatika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/fogtunderpatika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek