Heim Pál Gyermekkórház

1089 Budapest, Üllői út 86. | +36-1-459-9100 | http://www.heimpalkorhaz.hu, http://www.heimalap.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1908-ban alapított Magyar Királyi Központi Állami Gyermekmenhely a múlt század közepére elvesztette gyermekvédő szerepét, poliklinikával egészült ki és a gyermekszakorvos-képzésben is feladatot kapott. Mára a közép-magyarországi gyermekgyógyászati centrumként működő kórház egész Magyarországról fogadja a betegeket, hiszen több szakmában csak itt van gyermekellátás. A magánszemélyek és cégek támogatásával sikeresen működő Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány segítségével a gyermekek ellátási körülményeinek javítása, a kórház fejlesztése, műszerezettségének és dolgozói szakmai tudásának gyarapítása folyamatosan valósul meg.

Nyitvatartás:

A szakorvosi rendelésekre időpontot az aktuális ambulanciától vagy közvetlenül az orvostól kérhet. További részletekért látogassa meg az aktuális ambulancia oldalát.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A kórház területére betegszállítás és beteglátogatás céljából bárki jogosult gépjárművel behajtani, azonban köteles biztosítani a betegszállító és egyéb kórházi gépjárművek elsőbbségét. A parkolás az első 15 perc után díjköteles. Részletek: http://heimpalkorhaz.hu/?s=parkol%C3%A1s
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek