Lampért Róbert yumeiho masszázsterapeuta

1088 Budapest, Rákóczi út 51. | +36-20-987-1204 | http://yumeiho-massage.hu
Desktop

A nevem Lampért Róbert, 1993 óta foglalkozom Yumeiho masszázzsal. Magyarországon az elsők között voltam, akik megismerkedhettek ezzel a csodálatos módszerrel. Azóta nap mint nap végzek kezeléseket, és oktatom is kezdő és haladó szintre az érdeklődőket.

Számomra minden egyes kezelés egyben gyakorlás, tanulás is. A terápia nem csak a hozzám forduló paciensnek segít, hanem engem is visz előre az utamon.

A Yumeiho masszázst dr. Nehéz Judit ismertette meg velem, ő volt az a doktornő, aki hazánkban elsőként alkalmazta, majd később oktatta is a módszert. Neki köszönhetjük, hogy ma hivatalosan is használható, tanulható, gyakorolható. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy vele dolgozhattam 5 éven keresztül, egymás mellett térdeltünk a tatamin, így rengeteget elleshettem, tanulhattam tőle. A tanfolyamokon eleinte együtt oktattunk, aztán eljött az idő és bedobott a mélyvízbe.

Több alkalommal volt szerencsém Saionji Masayuki mestertől, a Yumeiho mai formájának megalkotójától is tanulni és előtte vizsgázni.

A tőlük tanultakat alkalmazom a mai napig és adom tovább a tanfolyamaimon, ezzel őrizve a tradíciót.

A Yumeiho masszázs elsődleges célja a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása, a harmonikus energia- és vérkeringés megteremtése, az öngyógyító erők serkentése valamint az izmok lazítása-nyújtása. Tehát nem csak a tünettel, hanem elsősorban az azt kiváltó ok megszüntetésével foglalkozunk.

Alkalmazási területek

  • mozgásszervi problémák (ízületi- és gerincbetegségek)
  • műtétek utáni rehabilitáció
  • sportsérülések, izomfájdalmak
  • fiatalkori gerincelváltozások, tartáshibák
  • a medenceöv statikai problémái (például szülés után)
  • belgyógyászati betegségek (vérnyomás-, vércukorproblémák esetén)

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek