Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ - Fiumei út

1081 Budapest, Fiumei út 17. | +36-1-299-7700 | http://www.peterfykh.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Fiumei úti Baleseti Intézet 2007. október 1-én egyesült a Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézetével.

A Baleseti Központ három fő részlegből áll.

  • Akut járóbeteg ambulancia
  • Kórházi Felvételi Ambulancia
  • Kontroll Járóbeteg és Osztályos Fekvőbeteg Ambulanciák

Akut Járóbeteg Ambulancia

Bejárata: Gázláng utcai mentőportán.

Rendelési idő: a hét minden napján 24 órában.

A részleg tevékenysége: az Akut Járóbeteg Ambulancián bárhonnan, de elsősorban az ellátási kötelezettségünknek megfelelő területről fogadjuk a hozzánk forduló friss (akut) sérülteket. Orvosi vizsgálatok után a szükséges diagnosztikai vizsgálatokat elvégezzük és a sérülés súlyosságától függően gondoskodunk a kórházba utalásról, illetve a beteget végleges ellátjuk, bekötözzük, ambuláns műtéteket végzünk, vagy gipsz rögzítést helyezünk fel.

Kórházi Felvételi Ambulancia

Bejárata: Gázláng utcai mentőportán

Rendelési idő: a hét minden napján 24 órában.

A kórházi felvételre kerülő betegek kivizsgálása, a szükséges dokumentációk elkészítése történik, mely után amennyiben műtét nem szükséges, sérülések kötéssel vagy gipszrögzítéses ellátása után fekvőbeteg osztályra helyezés történik. Ha műtétre kerül sor a szükséges diagnosztikai vizsgálatok után a megfigyelő helyiségben műtéti előkészítést végzünk és a műtétet követően osztályra helyezzük a beteget.

Kontroll Járóbeteg Ambulancia

Bejárat: Dologház utcai rendelő, földszint.

Rendelési idő: Hétfőtől-péntekig 8-15 óráig

A korábban sürgősséggel ellátott sérültek állapotának ellenőrzése és további kezelése, illetve a szükséges beavatkozások elvégzése történik.  (Rtg. kontroll, gipszcserék, illetve kötéscserék.).

Osztályos Fekvőbeteg Ambulanciák

Helye: Dologház utcai rendelő I. emelete.

Rendelési idő: Hétfőtől–péntekig reggel 8-16 óráig

A korházi osztályokról hazabocsátott betegek kontrollvizsgálata és kezelése történik (kötéscsere, varratszedés, gipszcsere).

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-299-7700
Email:info@peterfykh.hu
Honlap:http://www.peterfykh.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek