Szent Kozma Egészségügyi Központ - Auróra utcai szakrendelő

1084 Budapest, Auróra u. 22-28. | +36-1-790-4600 | http://www.jeszrend.hu

Oszd meg másokkal!

A Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat Budapest VIII. kerületének járóbeteg-szakellátó intézménye.

A betegközpontú gyógyítás elveinek mentén igyekezünk biztosítani az egészség megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez, gyógyításához szükséges ismereteket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek időben történő felismerésére magas színvonalú diagnosztika alkalmazásával, valamint szűrőprogramokkal. Képzett szakember-gárdánkkal a korszerű orvosi technológiák, eljárások alkalmazásával igyekszünk megfelelni az egészségüggyel szemben fennálló egyre magasabb elvárásoknak és a folyamatosan változó kihívásoknak. Minden betegünk eredményes kivizsgáláshoz, gyógyulásához azonban szükséges a megfelelő együttműködés, ami csak akkor várható el, ha a betegek is tisztába vannak az intézet lehetőségeivel, saját jogaikkal, kötelességeikkel.

Működésünk további javítása érdekében a betegeinktől, a lakosságtól kapott segítő szándékú észrevételeket nagy tisztelettel megköszönjük és figyelembe vesszük. Az intézmény vezetése elkötelezettséget vállalt a betegek elégedettségét szolgáló minőségirányítási rendszer működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Minőségirányítási rendszerünk révén kívánjuk biztosítani a szakrendelői szolgáltatásokat igénybe vevők biztonságos, magas szakmai színvonalú ellátását.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Józsefvárosi Egészségügyi Szolgálat
Telefon:+36-1-790-4600
Email:info@jeszrend.hu
Honlap:http://www.jeszrend.hu
Facebook:https://www.facebook.com/J%C3%B3zsefv%C3%A1rosi-Eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-Szol...

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek