Oszd meg másokkal!

2017. június 28-án a Józsefvárosi Önkormányzat azonnali hatállyal bezáratta az Auróra Kioszkot és az Auróra Kertet.

Az Auróra üzemeltetőinek közleménye az Auróra bezáratásáról: "...az Auróra eddigi működése során soha, semmilyen jogsértést nem követett el. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben az Auróra minden létező hatósági előírásnak megfelelően és a szükséges engedélyek birtokában működött.

Sem eddig sem ezután sem fogunk jogsértő magatartást folytatni, így – noha ezzel elsődleges bevételi forrásunktól elesünk – a vendéglátó tevékenységünket felfüggesztjük. De az Auróra nem zár be, programjainkat továbbra is megtartjuk, és a Józsefvárosi Önkormányzat jogszerűtlen eljárása ellen fellebbezzünk és bírósági keresetet nyújtunk be."

#AuróraCivilHUB

Alkotótér | Bázis | Klub

Otthon, bázis, munkahely: új helyünk, az Auróra három szintjét háromféle funkcióval képzeljük el. Az épület felső emeletén civil szervezeteknek és egy közösségi irodának adunk teret, a földszinten kávézót alakítunk ki, a pincében pedig civil, kulturális programok, workshopok, kiállítások kapnak helyet.

Ha szeretnél részese lenni a közösség kialakításának, ha segíteni szeretnél az Auróra felépítésében, ha egy nyugodt sarkot keresel ahol dolgozhatsz, vagy csak nem szeretnél lemaradni semmiről, kövess minket a Facebookon, de még jobb ha eljössz hozzánk személyesen! Várunk szeretettel az VIII. kerületben, az Auróra utca 11-ben.

Partnereink:

  • Alternatíva Alapítvány
  • Dor Hadas Egyesület
  • Közélet Iskolája
  • Marom Klub Egyesület
  • Pneuma Szöv.
  • Roma Sajtóközpont
  • Szivárvány Misszió Alapítvány / Budapest Pride
  • Zöld Pók Alapítvány

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 24.00
Kedd12.00 – 24.00
Szerda12.00 – 02.00
Csütörtök12.00 – 04.00
Péntek12.00 – 04.00
Szombat12.00 – 04.00
Vasárnap15.00 – 22.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek