Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. június 28-án a Józsefvárosi Önkormányzat azonnali hatállyal bezáratta az Auróra Kioszkot és az Auróra Kertet.

Az Auróra üzemeltetőinek közleménye az Auróra bezáratásáról: "...az Auróra eddigi működése során soha, semmilyen jogsértést nem követett el. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben az Auróra minden létező hatósági előírásnak megfelelően és a szükséges engedélyek birtokában működött.

Sem eddig sem ezután sem fogunk jogsértő magatartást folytatni, így – noha ezzel elsődleges bevételi forrásunktól elesünk – a vendéglátó tevékenységünket felfüggesztjük. De az Auróra nem zár be, programjainkat továbbra is megtartjuk, és a Józsefvárosi Önkormányzat jogszerűtlen eljárása ellen fellebbezzünk és bírósági keresetet nyújtunk be."

#AuróraCivilHUB

Alkotótér | Bázis | Klub

Otthon, bázis, munkahely: új helyünk, az Auróra három szintjét háromféle funkcióval képzeljük el. Az épület felső emeletén civil szervezeteknek és egy közösségi irodának adunk teret, a földszinten kávézót alakítunk ki, a pincében pedig civil, kulturális programok, workshopok, kiállítások kapnak helyet.

Ha szeretnél részese lenni a közösség kialakításának, ha segíteni szeretnél az Auróra felépítésében, ha egy nyugodt sarkot keresel ahol dolgozhatsz, vagy csak nem szeretnél lemaradni semmiről, kövess minket a Facebookon, de még jobb ha eljössz hozzánk személyesen! Várunk szeretettel az VIII. kerületben, az Auróra utca 11-ben.

Partnereink:

  • Alternatíva Alapítvány
  • Dor Hadas Egyesület
  • Közélet Iskolája
  • Marom Klub Egyesület
  • Pneuma Szöv.
  • Roma Sajtóközpont
  • Szivárvány Misszió Alapítvány / Budapest Pride
  • Zöld Pók Alapítvány

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 24.00
Kedd12.00 – 24.00
Szerda12.00 – 02.00
Csütörtök12.00 – 04.00
Péntek12.00 – 04.00
Szombat12.00 – 04.00
Vasárnap15.00 – 22.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek