Budapest Rooftop Cinema - Corvin Plaza (Elköltözött!)

1082 Budapest, Futó u. 37-45. 2. em. | http://www.budapestrooftopcinema.hu
Desktop

A Corvin Club bezáratása után 2018. augusztus 1-től a Corvin Plaza tetőteraszán működött. 2019. július közepétől a Mammut bevásárlóközpontban folytatják.

A Budapest Rooftop Cinema (BRC) csapata küldetésének tekinti, hogy a különleges helyszínen különleges filmélményt nyújtson a lelkes mozibarátoknak. Szeretnénk megmenteni a kihalófélben lévő kertmozik örökségét, ezért a város fölé emelkedve, a csillagos ég alatt tartjuk rendezvényeinket.

A vetítéssorozaton egyaránt mutatunk be régi klasszikusokat, melyeket máshol már nem tekinthetnek meg az érdeklődők, olyan, az utóbbi években mozikba került remekműveket, melyek iránt a közelmúltbeli bemutató ellenére is nagy az érdeklődés, és olyan filmeket, melyeket a közönség premier előtt nálunk nézhet meg. Ennek a változatos koncepciónak köszönhetően többek között műsorra került az utóbbi években az Egy kosaras naplója, a Mad Max – A harag útján, a Forrest Gump, az Amerikai szépség, a Brazil, a Mátrix és a Mapplethorpe: Look at the Pictures. Természetesen a magyar filmművészet remekei és újdonságai mellett sem megyünk el szó nélkül, így a legutóbbi évadzáró eseményünkön Antal Nimród Kontrollját és Madarász Isti Hurok című thrillerét vetítettük.

Ezek az esték nem csupán a filmről szólnak, sokkal inkább egy tematikus eseményként tekintünk rájuk. Épp ezért a vetítéseket rendszerint filmes performance-ok, szakmai beszélgetések, speciális italok vagy épp filmzenei szettek kísérik.

Nyitvatartás:

Szezonális nyitvatartás: programok

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A Futó és a Vajdahunyad utca felől is megközelíthető mélygarázsban a parkolás az első órában és a hétvégén ingyenes. További részletek: http://corvinplaza.hu/szolgaltatasok
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek