Cinema City - Arena Mall

1087 Budapest, Kerepesi út 9. | +36-80-800-800/Ügyfélszolgálat | http://cinemacity.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Cinema City 1997-ben kezdte meg hazánkban a moziüzemeltetési tevékenységet. A vállalat első, a kelet-közép-európai régióban nyitott multiplexe a csepeli volt. Azóta több vidéki majd budapesti bevásárlóközpont multiplexének üzemeltetése is a Cinema City nevéhez fűződik. 2012 januárjától a teljes hálózat valamennyi termében digitális projektorokkal történik a vetítés.

Az ország egyetlen IMAX 3D moziterme, és a bőrfotelekkel felszerelt, korlátlan étel- és italszolgáltatást nyújtó VIP mozirészlege a Cinema City Arena Plazában található.

A Cinema City Arena Magyarország és Kelet-Európa legnagyobb, 23 termes mozikomplexuma. A 400 fős IMAX teremben a régió legnagyobb, 24×18 méteres mozivásznán élvezhetik a látogatók az ismeretterjesztő rövidfilmeket és a legújabb,  premier egész estés szórakoztató filmeket 3D-ben, tökéletes képi és hangbeli térhatással.

A 32 vagy 40 fő befogadására alkalmas VIP-termeinkben a hetente változó moziműsorhoz a vetítés előtti korlátlan fogyasztás és a bőrfotelek nyújtotta kényelem társul. Emellett ebben az 5 teremben zártkörű vetítésekre is van mód: cégek exkluzív termékbemutatóira, szakmai megbeszélésekre, sajtótájékoztatókra, valamint kisebb-nagyobb baráti társaságok összejöveteleire, születésnapi partijaira is alkalmasak.

A 82 főtől 378 fő befogadására alkalmas 17 multiplex mozitermünk szintén a legmodernebb vetítési technológiával – így természetesen a Dolby Digital 3D vetítési technikával is – és kényelmes székekkel várja a filmek szerelmeseit. Zártkörű filmvetítésekre, prezentációkra termeink kiváló helyszínt biztosítanak.

A Cinema City Arena területén 3 büfé és a ChocoSense kávézó tart folyamatosan nyitva, ahol az ingyenes Wi-Fi elérhetőség is a látogatók kellemes időtöltését szolgálja.

Üzenetküldés

Mozgássérült és kerekes székes vendégeinket is szeretettel várjuk mozinkban. Kérjék bizalommal kollégáink segítségét a pénztárszinten, akik szívesen felkísérik Önöket lépcső használata nélkül a kért moziteremhez, legyen az hagyományos moziterem vagy maga az IMAX terem. Mindkét oldalon mozgássérült toalett, valamint a VIP termekhez kerekes székes lift áll rendelkezésükre.

Nyitvatartás:

Hétfő09.30 – 22.45
Kedd09.30 – 22.45
Szerda09.30 – 22.45
Csütörtök09.30 – 22.45
Péntek09.30 – 22.45
Szombat09.30 – 22.45
Vasárnap09.30 – 22.45

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express
Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:diák-, nyugdíjas-, fogyatékkal élő, pedagógus- és csoportkedvezmény, Cinema City ajándékjegyek
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-80-800-800/Ügyfélszolgálat
Email:cinema@cinemacity.hu
Honlap:http://cinemacity.hu
Facebook:https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.