Corvin Club & Roof Terrace (Elköltözött!)

1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. | http://www.corvinclub.hu
Desktop

A 2018 júliusában a Corvin Áruházban bezáratott underground szórakozóhely 2018 szeptemberétől a Teremben talált új otthonra.

A Corvin Club 2018. július 18-i közleménye

2018 júliusában a Józsefvárosi Önkormányzat bezáratta az Aurórával együtt.

A Corvin Club fennállása óta Budapest egyik legjelentősebb underground szórakozóhelyévé nőtte ki magát. A 2015 decemberi újranyitás nemcsak belső megújulást hozott a klub életében, hanem programok terén új szemléletet és lendületet kapott a kultikus hely. Az új Mogul Audio hangrendszer, a felfrissült belső tér és az új design elemek mind csak emelték a Corvin színvonalát. A kompromisszummentes elektronikus zenei rendezvények mellett helyet kapnak a koncertek, kulturális események és kiállítások is. A Corvin Bar egyedi autonómiával rendelkező külön kis egysége a klubnak, ahol a heti rendszerességű és hétköznapi események kapnak helyet.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Email:info@corvinclub.hu
Honlap:http://www.corvinclub.hu
Facebook:https://www.facebook.com/corvinclub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek