Kálvária téri Könyvtár - Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

1089 Budapest, Kálvária tér 12. | +36-1-313-8037 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/kalvaria_ter_12_
Desktop

Nyári nyitvatartási rend a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár tagkönyvtáraiban 2019. június 1. és szeptember 8. között.

A Kálvária téri könyvtár 50 éve fogadja az olvasni vágyók minden korosztályát. Könyveken és folyóiratokon kívül videokazetta, magnókazetta, CD és CD-ROM is kölcsönözhető. Internet-használati lehetőség 6 számítógépen adott. A könyvtár adatbázisokkal, szövegszerkesztési lehetőséggel áll az olvasók rendelkezésére. A könyvtár külön gyűjteményei: - a Jóinfo Alapítvánnyal közösen vállalkozásokhoz szükséges jogi, pénzügyi, marketing témájú könyveket, folyóiratokat és információt szolgáltat. A roma irodalmi külön gyűjteményben szépirodalmat, a nemzetiség nyelvén kiadott műveket, a cigánysággal foglalkozó szakkönyveket, valamint folyóiratokat kínál az érdeklődőknek.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Szerda10.00 – 16.00
Csütörtök09.00 – 15.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek