Művelődési Szint - MüSzi (Máshol újra megnyílt!)

1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. III. em. | http://muszi.org

Oszd meg másokkal!

2018-tól MüSzi Közértként folytatjuk az Izabella utcában! - 2018. január 16-tól próbaüzemet tartunk. 9 és 20 óra között megtaláltok minket a 1077 Bp., Izabella utca 29. szám alatt.

A MüSzi Közért a Művelődési Szint (MüSzi) alprojektje 2013 és 2017 között. Jellemzőn a MüSzi tevékenységének nomád (kitelepülős, fesztiválprogramba kapcsolódó) közösségi eseményeit, önszerveződő kis közösségek nappali programjait fogtuk össze ezen a gyűjtőfelületen, a manuális workshopoktól, filmklubokon és megnyitókon át, a charity börzékig.

A Corvin Áruház harmadik emeletén működő komplex független művház öt éves fejezete 2017 szeptember 30-án lezárult. A folytonosság fenntartása érdekében egy projekttér kialakításába kezdtünk a külső hetedik kerületben, amely a stáb és a MüSzi körül lévő közösség bázisává, második nappalijává válhat. A kávézó, a non-profit galéria, a nappali munkatér és a kis létszámú események befogadására alkalmas funkciókat egyesítettük a most már fizikai kiterjedéssel rendelkező MüSzi Közértben az Izabella - Jósika utca sarkán, egy néhai sarki abc helyén.

"De ez még nem ennyike..." A 2017 szeptember végén bezárt Művelődési Szint (MüSzi) egy komplex kulturális és civil közösségi tér volt, mely egyidejűleg adott helyet közösségi tevékenységeknek, nyilvános művészeti és társadalmi eseményeknek valamint zárt ajtók mögött folyó műhelymunkáknak.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek