Baross utcai Bölcsődék - Baross utca 117.

1083 Budapest, Baross u. 117. | +36-1-314-3696 | http://www.jozsefvaros.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A bölcsőde a Szigony-negyedben található a Kálvária tér és az Illés utca sarkán. A tízemeletes lakótelepi ház földszintjén került kialakításra a 72 férőhelyes, korszerű bölcsőde. 3 gondozási egységben 6 csoportszobával működik. Gumiburkolatos játszóudvarral, saját konyhával, mosodával rendelkezik. A bölcsőde sószobával rendelkezik a gyermekek egészségének megőrzése érdekében, melyet rossz idő esetén és a téli napokban használnak.

A dolgozók közös programokkal, játékkal, műsorokkal teszik színesebbé az ünnepeket. Lehetőségük van a szülőknek egy-egy nyíltnap keretében betekinteni a csoportok életébe.

Szülői értekezleteken és szülőcsoportos megbeszéléseken van mód segíteni segíteni a szülőket és családokat.

Novembertől-március végéig szombat délutánonként a bölcsődében Játszóház működik, ahol a Józsefvárosban élő kisgyermekes családoknak lehetőségük van a kisgyermeknevelők irányításával együtt kézműves, zenés-énekes programokon részt venni. A Játszóház ingyenes.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek