Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Bókay János Szakgimnáziuma

1086 Budapest, Csobánc u. 1. | +36-1-313-1067 | http://www.bokay-eu.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Iskolánk patinás épülete kívülről száz évvel ezelőtti hangulatot tükröz, belülről azonban modern felszereléssel rendelkező, jelentősen felújított, világos, otthonos épület. A 370-400 fős tanulólétszám lehetővé teszi, hogy diákokkal egyénileg is az átlagosnál többet foglalkozzunk. A közepes iskola nagy előnye, hogy a diákok és a tanárok személyesen ismerik egymást. Ekkora létszámmal még igazi közösség teremthető, mindenkire tudunk figyelni, és egyetlen diák sem vész el a sokaságban. Az igazgatói iroda ajtaja – ha éppen nincs hivatalos vendég – a teljes tanítási időben nyitva áll tanítványaink előtt.

Nálunk nem csupán a kiváló tanulmányi eredmény számít értéknek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a diákok képességeiket azokon a területeken bontakoztassák ki, ahol a legsikeresebbek, legjobbak lehetnek. Számos lehetőséget kínálunk a közösségi munka, önkéntesség, kreatív alkotó munka, a sport vagy a hobbitevékenységek területén.

Az osztályok közti átjárhatóság biztosítja, hogy mindenki az érdeklődésének és képességeinek megfelelő szinten és képzési formában tanulhasson. A többféle képzés révén nálunk megtalálhatja számítását az egyetemre, főiskolára, a felsőfokú szakképzésbe vagy azonnal a munka világába készülő diák is. Akik szakmát szeretnének, azokat komoly szakmai előkészítéssel, a képzési idő rövidítésével, felvételi vizsga nélküli továbbtanulási lehetősséggel segítjük.

További információk:

Wifi:nincs

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek