Deák Diák Általános Iskola

1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 4. | +36-1-333-5390 | http://www.deakdiak.hu
Desktop

Minden évfolyamon két osztályt indítunk, melyekből az egyik énekes iskolai, a másik felmenő rendszerben (idén már hatodikig) néptáncos program szerint dolgozik.

Osztályainknak saját tanterme – otthona van, ezen kívül a legkorszerűbb informatikai eszközökkel felszerelt szaktermekben folyik az oktatás. Számítógépterem és klubszoba (számítógépekkel, szabad internethasználattal), könyvtár, tankonyha, rajzterem, 2 tornaterem, büfé és ebédlő áll a gyerekek rendelkezésére.

A zeneterem nem csak az énekórák helye, itt tartjuk a kamarakoncerteket, a zeneszalont, és kiállításokat is rendezünk. A tornatermet rendszeresen Deák Színpaddá változtatjuk, ahol koncerteket, színházi előadásokat tartunk.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy megalapozzuk az egész életen át tartó tanuláshoz szükséges képességek kifejlődését. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk az olvasás-szövegértés, matematikai gondolkodás, problémamegoldás, együttműködési képességek, önálló tanulási képesség kialakítására és fejlesztésére, valamint az idegen nyelv tanulására. Ha szükséges, pszichológus, logopédus és fejlesztőpedagógus is segíti a gyermekek tanulását.

A VIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek