Józsefvárosi Ajándék Családi Napközi

1086 Budapest, Dobozi u. 31. | +36-20-775-8501
Desktop

Családi napközink Józsefváros frekventált, könnyen megközelíthető helyén található a Dobozi utcában, az Orczy-park és Füvészkert szomszédságában. A parkok közelsége lehetőséget nyújt a hozzánk járó gyermekek számára a kirándulásokra, játszásra, futkározásra és környezetünk tanulmányozására. Családi napközink önálló udvarral rendelkezik, ahol biztonságos játszótér van kialakítva a mindennapi játékhoz, levegőzéshez. A napközi létrehozásakor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy többet nyújtsunk a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt, mint a szokásos állami bölcsődék és óvodák. Ezért, barátságos játszószoba, külön hálószoba áll a gyerekek rendelkezésére és amerikai konyhás étkező. A személyi feltételeken túl a tárgyi feltételek is mindenben az adott korosztály igényeihez alkalmazkodnak. Családi napközink 1,5-5 éves korú gyermekek részére nyújt napközbeni ellátást. A gyermekek fejlesztése mindig játékba ágyazottan történik. Mindennap hallgatunk zenét, énekelünk, mondókázunk, játszunk mozgásos játékokat, közösen alkotunk.

2012-ben félévváltáskor a fenntartást az Ajándék Családsegítő Közhasznú Alapítványtól az Üdvhadsereg vette át.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország,
Telefon:+36-20-775-8501
Email:ajandekcsaladinapkozi@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/csaladinapkozi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek