Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskola

1084 Budapest, Tolnai Lajos u. 11-15. | +36-1-313-4464 | http://jegymiai.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk a Józsefváros szívében lüktet.

Iskolánk szellemisége, légköre biztonságot adó. A nevelés-oktatás differenciált formában valósul meg. A környezeti hatások ellensúlyozása érdekében iskolánk egész napos iskolaként működik.

Fontos prevenciós feladatokat látunk el a nevelő-oktató munka során illetve a szülői kapcsolattartás alkalmával. A korrekció és rehabilitáció változatos formában és keretekben történik. Az olvasástanítási módszerek közül a Meixner-módszert alkalmazzuk. Számítógépek és interaktív táblák, tananyagok lendítik előre az oktató munkát. Foglalkozásainkon fejlesztjük azokat a képességeket, készségeket, amelyek tanulóink sikeres életpályáját, társadalmi beilleszkedését segítik, könnyítik. E tevékenységeket gyógypedagógusok, logopédusok, gyógytestnevelők és fejlesztőpedagógusok végzik.

Tanítási programunk a NAT-ra épülő helyi tantervben fogalmazódik meg.

Tanórán kívüli, szabadidős tevékenységeink: múzeum-, színház-, mozilátogatások, kirándulások külső társintézményekkel, melyekkel közös programokat szervezünk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek