Losonci Téri Általános Iskola

1083 Budapest, Losonci tér 1. | +36-1-314-0014, +36-1-313-9224/Igazgató | http://www.losialtisk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk megújult külsővel, tisztán tartott, igényesen kialakított környezetben, tapasztalt, magasan képzett pedagógusokkal várja leendő tanítványait. Nevelési elvünk sajátosságai: műveltség, tolerancia, etikus magatartás, közösségi lét, konszolidált életvitel. A természettudományos gondolkozás megalapozása folyik a magasabb óraszámban tanított matematika-, infotéka-, természetismeret-, és fizikaórákon. Fontos feladatunk a tehetséggondozás. Bontott csoportban történik az idegen nyelv, informatika, technika oktatása. Az úszás, vízilabda, sakk, szivacs-kézilabda és a ritmikus gimnasztika, futball sokirányúan fejlesztik tanulóinkat. Szaktantermeinkben (uszoda, könyvtár, tornacsarnok, számítógépes szaktantermek stb.) a gyerekek a legkorszerűbb ismereteket szerezhetik meg. A teljes körű nyolcadikos beiskolázás, valamint a kerületi, budapesti és országos szintű versenyeken előkelő helyezést elérő tanítványaink teljesítménye bizonyítja a Losiban zajló eredményes munkát.

A VIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei
 

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-314-0014, +36-1-313-9224/Igazgató
Email:losialtiskola@gmail.com
Honlap:http://www.losialtisk.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek