Nemzeti Közszolgálati Egyetem

1083 Budapest, Ludovika tér 2. | +36-1-432-9000 | https://www.uni-nke.hu
Desktop

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) 2012. január 1-jén jött létre. Oktató- és kutató tevékenységünk az államra, annak alapvető jelenségeire, szolgáltatásaira, funkcióira irányul, képzéseink ezek megértésére, gyakorlására, biztosítására készítik fel a hallgatókat. Intézményünk elsődleges célja a közigazgatás, a rend- és katasztrófavédelem, a honvédelem, a vízügyi ágazat és a nemzetbiztonsági szolgálatok leendő és jelenlegi személyi állományának magas színvonalú képzése, alap-, mester- és doktori szinten.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-432-9000
Email:nke@uni-nke.hu
Honlap:https://www.uni-nke.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/uni.nke
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek