Örömhír Általános Iskola

1083 Budapest, Práter u. 11. | +36-70-400-2293 | https://oromhirsuli.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kharisz Általános Iskola 1995-ben kezdte meg működését néhány lelkes, felekezetközi keresztény tanító és misszionárius kezdeményezésére. Kezdetben felmenő rendszerben építkeztünk, jelenleg 1-8. évfolyamokon folyik az oktatás, kis létszámú osztályokban. Az elmúlt évek során iskolánk létszáma fokozatosan nőtt, és bizonyítottan kiemelkedő oktatási színvonalat nyújtott és nyújt továbbra is diákjainak mind területi, mind pedig országos megmérettetések során. Célunk a kiválóságra törekvés és a jó sáfárság: diákjainkat a sikeres életre és a sikeres továbbtanulásra egyaránt felkészíteni.

A biztonságot nyújtó, szeretetteljes elfogadás légköre, valamint az alacsony osztálylétszám ideális tanulási környezetet biztosít diákjainknak.

Mit nyújt Önnek az Örömhír Általános Iskola?

  • Olyan elkötelezett, hívő tanárok oktatják a gyermekeket, akik nemcsak tanítják, de élik is a hitüket, ezáltal példát mutatnak a gyerekeknek.
  • Az alacsony osztálylétszám biztosítja, hogy minden gyermek személyes figyelmet kap, az oktatás és számonkérés fókuszált, a légkör családias.
  • A gyermekek reggeli áhítatokon és Biblia órákon vesznek részt, az oktatás a tanórákon is bibliai alapú.
  • Diákjaink elsajátítják mindazt az ismeretanyagot is, amely a sikeres továbbtanuláshoz szükséges.
  • Délutánonként tartalmas programokon: sportolás, zene- és nyelvtanulás, kézműves foglalkozások, stb., állnak rendelkezésre.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek