Pázmány Péter Katolikus Egyetem - Jog- és Államtudományi Kar és Kánonjogi Posztgraduális Intézet

1088 Budapest, Szentkirályi u. 28. | +36-1-429-7200/JÁK, +36-1-429-7217/KjPI | https://ppke.hu, https://jak.ppke.hu, http://www.kjpi.ppke.hu
Desktop

Jog- és Államtudományi Kar

Kánonjogi Posztgraduális Intézet: A Kánonjogi Posztgraduális Intézet a Katolikus Egyház saját joga terén végez tudományos szakemberképzést, a régióban egyedülállóként; ezen túlmenően előmozdítja és egységesíti az egyházi bíróságok színvonalas működését Magyarországon, ill. egyúttal a környező országokban is (Szerbia, Szlovákia, Románia, Ukrajna).

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek