Selyemút Nyelviskola

1088 Budapest, Múzeum u. 7. | +36-70-316-1349 | http://www.selyemutnyelviskola.com
Desktop

A különleges nyelvek iskolája!    

Egy kevésbé népszerű nyelv oktatása általában csak púp a nyelviskolák hátán, mivel nincs mindig meg a kezdéshez szükséges létszám, ha valaki a következő tanfolyamra már nem iratkozik be, azzal veszélyezteti a csoport fönnmaradását, és hát tanár sem terem éppen minden bokorban. Így aztán az sem ritka, hogy érdeklődés hiányában hónapokig nem indul el a meghirdetett tanfolyam, vagy hogy valaki kínaira jelentkezik, de a finn csoportban végzi...

A Selyemút Nyelviskola azért jött létre, hogy a kis nyelvek tanulóinak ne legyenek ilyen gondjai.

Tanáraink tapasztalt nyelvtanárok. Valamennyien éltek abban az országban, melynek a nyelvét tanítják, így óráikon a nyelvvel és a kultúrával is megismerkedhetnek a diákok.

Oktatott nyelvek: arab, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, indonéz, japán, kazak, kínai, koreai, latin, magyar, mongol, norvég, örmény, perzsa, portugál, latin-amerikai spanyol, svéd, török

Irodánk a Kossuth Klubban, a Kálvin térnél található.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek