Szent Benedek Általános Iskola, Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Budapesti Tagintézménye

1083 Budapest, Práter u. 11-17. | +36-1-280-1297 | http://www.sztbenedekiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága fenntartásában működő Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium az ezer éves pannonhalmi bencés oktatási hagyományokra épít. Számunkra fontos az egész ember – aki test, lélek és szellem egysége – megszólítása és nevelése.

Célunk, hogy tanulóinkat eredményesen készítsük fel a sikeres érettségire és továbbtanulásra, illetve szakmai vizsgára, emellett kreatív, innovatív, a világra nyitott, egyéni teljesítményre és csoportmunkára egyaránt képes, korszerű, több területen is mobilizálható tudással rendelkező, a piacgazdaságban talpon maradni képes embereket képezzünk, akik tisztában vannak saját értékeikkel, tisztelik a hagyományokat és biztos szellemi alapokon állva hasznos tagjai a magyar társadalomnak.

Iskolánk keresztény, katolikus iskola. Jelentkezéskor nem feltétel a vallásos háttér, de elvárjuk a belső nyitottságot a hozzánk érkező diáktól, aki szabadon dönt arról, hogyan fog viszonyulni az evangélium örömhíréhez. Arra törekszünk, hogy aki bejön hozzánk, kapjon többet emberségben, tudásban, hitben, így valósítva meg iskolánkban is a bencések jelmondatát, amely a boldog emberi élet, s az abban való állandó munkálkodás és kiteljesedés vágyát fogalmazza meg: Pax et Gaudium – Béke és Öröm.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek